کسانی که سهمی در انقلاب نداشتند....

تاریخ انتشار : سه شنبه ۱۲ دی ۱۳۹۱ ساعت ۱۸:۳۱

کسانی که سهمی در انقلاب نداشتند، با حسادت، انتقام از زحمتکشان نظام را وجه همت خود قرار دادند
احزاب و شخصیت‌ها - رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت‌وگو و رایزنی میان گروه‌ها، اشخاص و دلسوزان نظام را راه رسیدن به تفاهم دانست.

آیت‌الله هاشمی رفسنجانی در دیدار اعضای شورای مرکزی انجمن اسلامی معلمان ایران، افزود: در برهه حساس کنونی که کشور در معرض تهدیدات و تحریم‌های دشمنان انقلاب است، درگیری و مناقشه به هیچ وجه راهگشا نیست و امیدواریم همه تأثیرگذاران نظام از مردم عادی گرفته تا سطوح بالا با تن دادن به گفت‌وگو، تعامل و تفاهم، راه برگزاری انتخاباتی رقابتی و مطابق قانون را هموار و نیز از نیروهای زبده و کارآمد و دلسوز انقلاب از همه سلایق برای برون‌رفت از مشکلات و توسعه و پیشرفت کشور بهره گرفته شود.

وی آموزگاران و استادان را از مهمترین اقشار سازنده تاریخ معاصر کشور خواند و با بیان این‌که «پایه رشد علمی و توسعه کشور در مدارس شکل می‌گیرد» گفت: آموزش و پرورش سالم و صالح می‌تواند زمینه انقلاب علمی در کشور را به وجود آورد و ما باید قدردان استعدادهای بی‌نظیر و درخشان دانش‌آموزان و دانشجویان خود که نعمات خداوند هستند، باشیم.

وی به شکل‌گیری انجمن اسلامی معلمان و سابقه فعالیت آن اشاره کرد و افزود: این تشکّل بزرگ و ریشه‌دار مسیر خود را از قبل از انقلاب تاکنون به خوبی و به صورت صحیح حفظ کرده است؛ چراکه اعضای آن انسان‌های فرهیخته، فهیم و قابل احترام جامعه هستند و مردم به ویژه جوانان همواره مدیون تلاش‌های خاموش و بدون توقع آن‌ها هستند.
این عضو مجلس خبرگان در بخش دیگری از سخنانش با برشمردن اهداف و آرمان‌های انقلاب اسلامی و امام راحل تصریح کرد: انقلاب و نظام اسلامی علی‌رغم مشکلات و موانع داخلی و خارجی توانسته است بر شانه‌های اعتماد و همراهی مردم روند رو به جلو و پیشرفت خود را تا زمانی که سوءتدبیرها به میان نیایید، طی کند.

وی معتقد است: جریانی که علی‌رغم حسن‌نیت، با اهداف امام و انقلاب بیگانه بود و تجربه میدان‌های سخت را نداشت، میدان‌دار است. این جریان با وجود هشدارهای دلسوزان و وفاداران به نظام و انقلاب به‌گونه‌ای مورد حمایت قرار گرفت که اکنون نه تنها پاسخگوی وضع به وجود آمده نیستند بلکه حامیان خود را نیز برنمی‌تابند و طلبکار و مدعی نظام شده‌اند.وی مشخصه بارز این جریان را «نادیده گرفتن دستاوردهای گذشته و زحمات مدیران و دلسوزان انقلاب» خواند و و با ابراز این عقیده که «کسانی که سهمی در انقلاب نداشتند، با حسادت، انتقام از زحمتکشان نظام را وجه همت خود قرار دادند» تاثیر اقدامات این جریان بر پیشرفت کشور را یادآور شد.

هاشمی رفسنجانی «اعتقادات، احکام و اخلاقیات» را ارکان اسلام و جامعه اسلامی خواند و با تأکید بر «لزوم تقویت این سه جنبه در جامعه» گفت: ترویج دروغ، تهمت و تخریب و نیز توسل به ریا، تضییع حقوق مردم، وعده‌های غیرقابل عمل و فضیلت‌سوزی تضعیف‌کننده اعتقاد و اخلاق عمومی است و باید به شدت با این اعمال در سطح حکومت برخورد کرد.

وی هم‌چنین «اخلاص را مهمترین سرمایه و موتور حرکت انقلاب و نظام اسلامی» خواند و با طرح این سوال که «اگر اخلاص مسوولان در کنار اعتماد مردم نبود، چطور می‌توانستیم با دست خالی بر استبداد پهلوی، استعمار خارجی، شورش‌ها، جنگ تحمیلی پیروز و راه آبادانی کشور را در پیش گیریم؟» اعتمادسوزی را از بزرگترین گناهان خواند و با اشاره به نقش اساسی مردم در سرنوشت کشور و تصمیم‌سازی‌ها گفت: در قانون اساسی ما آزادی مطبوعات، اجتماعات و احزاب و نیز آزادی‌های فردی و اجتماعی به وضوح تصریح شده است و لازم است توجه بیشتری به بخش حقوق مردم در قانون اساسی و نقش تأثیرگذار آنان صورت گیرد.
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد